Kundereferanser

Friskere Hverdag AS
Inger Marie - Tidligere kursdeltaker

“Snudde hverdagen min helt
Jeg var på leit etter en bedre måte å takle smerter i hverdagen på, enn å bare spise medisiner. Jeg kjente litt til Anne fra før, og tok kontakt med henne for å få litt mer «kjøtt på beina” i forhold til hennes konsept – Friskere hverdag.

Annes Friskere hverdag åpnet øyene mine, og har fått meg til å tenke på en helt annen måte i forhold til smerter. Anne forklarer “hva er smerte”, og hele dens betydning.

Det å redusere smerten med å øve seg på å gjøre en del ting annerledes enn jeg har gjort, både når det gjelder trening og kosthold. Hvem har man har rundt seg, som gir/stjeler energi, er gode nøkler for en bedre hverdag. Forståelsen har gitt meg en ny trygghet, og ny kunnskap som er til stor hjelp i hverdagen.

Tenk at ti timer med Anne, der vi har både teori og trening, kan snu helt på hverdagen.

Det at Anne selv har levd i smertehelvetet, gjør at hun har en mye bedre forståelse for hva hun snakker om, enn noen andre jeg har møtt.
Anbefaler Anne og Friskere hverdag på det varmeste. ”

Tidligere kursdeltaker

Friskere Hverdag AS
 Med hilsen Lise Knudsen - Tidligere Kursdeltaker

“Vellykket treningsopplegg
Anne Carlsens bidrag har gitt meg et nytt liv. Jeg vil på det sterkeste anbefale hennes som PT. Jeg er sikker på at mange vil kunne få hjelp hos henne, slik jeg har gjort.
Etter mange år med muskel- og skjelettplager var hverdagen min preget av mye smerter. Jeg klarte ikke å gjennomføre vanlige aktiviteter, som husarbeid og korte turer. Det ble mye sofaliv og lite innhold i hverdagen.

På grunn av kompliserte brudd i begge albueleddene mine for noen år tilbake, så hadde begge armene stivnet i 35 graders vinkel. Beskjeden fra leger og terapeuter var at dette var så bra som jeg kunne bli. Etter kun få uker kunne jeg strekke ut begge armene mine i fullt leddutslag, noe jeg ikke hadde kunnet gjort på mange år.

Min skjeve rygg er nå rett, og holdningen mye bedre. Jeg fått ny kunnskap om hvordan jeg kan tåle større treningsdoser, og hvordan leve med smerter i hverdagen med minst mulig smertestillende medisin.

Annes metodikk bygger på stor kompetanse og kunnskap om individuell trening for å oppnå en bedre hverdag både mentalt og fysisk. Hun har vært tålmodig, oppmuntrende og ikke minst bidratt til at jeg har kunnet øke treningsdosene og gjennom det opplevd sterk mestringsfølelse.

Jeg trener alene flere økter i uka, men har fortsatt fast samarbeid med Anne. Her får jeg uvurderlig hjelp til motivasjon, oppmuntring og veiledning slik at jeg er trygg på at jeg trener riktig.”

Tidligere Kursdeltaker

FLERE TILBAKEMELDINGER...

 • Friskere Hverdag AS
  240 x 241

  Min fysiske helse, som i flere år egentlig har fortalt meg at noe måtte gjøres, trengte hjelp. Fremgangen har vært stor. Til tross for at jeg blir eldre for hver år, er det fortsatt mer å hente.

  For meg er bevegelighet og balanse blitt mye bedre. Anne er flink til å forklare hvorfor og hvordan kroppen henger sammen og fungerer/skal fungere. Føler at det er trygt å følge hennes anbefalinger/instrukser, da jeg kommer videre for hver gang.

  Fortsetter hos henne så lenge det er mulig, og kan absolutt anbefale Anne som veileder/personlig trener.

  Pt-kunde

 • Friskere Hverdag AS
  240 x 241

  Anne Carlsen var min, og min samboers, Personlige Trener høsten 2014.
  En av de største fordelene for meg og min samboer, var Anne sine kunnskaper om å trene med, og rundt skader, da jeg hadde prolaps i rygg, og min samboer har slitasjeskader som tidligere turner.

  Dette hjalp meg mye i å opprettholde kjernetrening, som igjen gjorde at jeg kunne være aktiv i arbeidsmarkedet etter lang tids sykemelding som følge av skaden.
  I dag er jeg tilbake i jobb.

  Hun har en god og folkelig måte å forklare både øvelsene som skal gjøres, og hvorfor de skal gjøres på gitt måte.
  Jeg vil anbefale Anne Carlsen til enhver privatperson som ønsker å komme i bedre form.

  Tidligere PT-kundr

 • Friskere Hverdag AS
  240 x 241

  Traff Anne Carlsen da jeg skulle begynne og trene styrke.

  Jeg har vært en del hos ulike kiropraktikere/fysioterapeuter og naprapater, så jeg forstod at hun visste hva hun snakket om.
  Jeg ble veldig motivert fra første stund. Fant også ut at Anne er en tålmodig person, men hun er bestemt og vet hva hun holder på med.

  Vi hadde også samtaler i forhold til kosthold, hun hjalp meg veldig på det området.

  Det er ofte en holdningsendring som må til for at mennesker skal kunne se og forstå at det en driver med er helt feil i forhold til kosthold og trening. Jeg selv vet hva et sunt kosthold innebærer, men det er ikke like enkelt å endre vanene sine. Anne var veldig flink til å komme med gode råd, og hun pushet meg til å ta tak i egne problemområder innenfor kosten. For første gang på mange år endret jeg kosten totalt.

  Jeg har anbefalt, og vil fortsatt anbefale, Anne Carlsen. Hun er dyktig, utadvendt, bestemt, engasjert og ikke minst et medmenneske som det er verdt og samarbeide med.

  Tidligere PT-kunde

 • Friskere Hverdag AS
  240 x 241

  Anne ser hele mennesket
  Hun er utrolig flink til å få det negative til å bli positivt. Hun er flink og dyktig, alltid nøye på at øvelser gjøres med rett fokus.

  Hun lært meg at smerte ikke er farlig.

  Anne er flink til å lytte og gi gode råd.
  Jeg anbefaler på det varmeste alle som har fibromyalgi til å kontakte Anne.
  Hun har gitt meg gode tips om kosthold og livsstil, som har gjort hverdagen min bedre.

  Tidligere PT-kunde

 • Friskere Hverdag AS
  240 x 241

  Jeg er en kvinne på 63 år som fikk opplysning om Friskere Hverdag, Anne Carlsen og kurset “smertemestring” på Eureka høsten 2018. Da var jeg i dårlig form, hadde slitt i over 30 år med muskel- og skjelettplager. Smertebildet var begynt å bli vanskelig å leve med.

  På kurset til Anne og Friskere Hverdag fikk jeg oppdatert kunnskap om nervesystemet og smerte. Hva som forverrer smerter, og muligheter for å redusere smertene.

  Opplevde etterhvert at mitt vern av ryggen kanskje var svært overdrevent, og kan ha vært den største bidragsyteren til vedvarende smerter og dårlig holdning.

  Jeg har begynt å ta tilbake kontrollen over egen kropp. Jeg er ikke smertefri. Men jeg lever bedre, og med mindre smerter, enn tidligere. Dette har ikke kommet gratis, men krevd egeninnsats.
  Jeg er blitt mye sterkere i hele kroppen. Nå går jeg turer i skog og mark uten staver.

  Har fått kommentarer fra behandler, og venner, om at jeg beveger meg så mye ledigere nu. Er blitt så mye sterkere i muskulaturen. ”

  Tidligere kursdeltaker & PT-kunde

 • Friskere Hverdag AS
  240 x 241

  Hadde min første pt time med Anne da jeg skulle starte opp med trening etter å ha vært plaget med ryggen over lang tid.

  Anne er veldig flink til å tilrettelegge øvelser som er skånsom for ryggen min, og fokuserer mye på å lære meg rett teknikk.

  Hun er kjempe gøy å trene med! Det er fordi hun bestandig er i godt humør, flink til å motivere meg, og hun pusher meg mye mer enn jeg klarer selv.

  Tidligere PT-kunde