Lise fikk en ny hverdag!

Kunnskapen om smerte og trening hun har fått hos Anne i Friskere Hverdag har gitt henne det hun trenger for å i dag kontrollere fibro´en og smertene. Hun har lyktes ta tilbake aktiviteten og gleden i hverdagen. Klikk på bildet for å starte videoen.

Klikk her for å les Lise sin historie

Fremdeles i arbeid, tross kroniske smerter. 

elin løfter 65 kg

Anne burde vært på blåresept!

Etter å ha fått hjelp av Anne satte jeg personlig rekord i markløft på 60 kg, da vi startet klarte jeg ikke løfte håndvesken min engang. Uten kunnskapen Anne har gitt meg hadde min hverdag sett ganske annerledes ut.

Etter 5 år med daglige smerter, verk og betennelser, konsentrasjonsproblemer, medisiner som ikke virket, hadde jeg endt opp med en kropp som ikke ville mer. Dette gjorde arbeidsdagene mine veldig utfordrende.

Da jeg var på det dårligste leste jeg et innlegg i Bodø Nu om Anne og Friskere Hverdag med smertemestring, fysisk og mental trening. Kurset vakte min interesse og et håp om at dette kunne bli en vei å gå for å bli frisk og smertefri igjen. 

Er fremdeles i arbeid takket være Anne, hun burde vært på blåresept!

Klikk her for å lese Elin sin historie
 • Friskere Hverdag AS

  Min fysiske helse, som i flere år egentlig har fortalt meg at noe måtte gjøres, trengte hjelp. Fremgangen har vært stor. Til tross for at jeg blir eldre for hver år, er det fortsatt mer å hente.
  For meg er bevegelighet og balanse blitt mye bedre. Anne er flink til å forklare hvorfor og hvordan kroppen henger sammen og fungerer/skal fungere. Føler at det er trygt å følge hennes anbefalinger/instrukser, da jeg kommer videre for hver gang.
  Fortsetter hos henne så lenge det er mulig, og kan absolutt anbefale Anne som veileder/personlig trener.

  Pt-kunde

 • Friskere Hverdag AS

  Anne Carlsen var min, og min samboers, Personlige Trener høsten 2014.
  En av de største fordelene for meg og min samboer, var Anne sine kunnskaper om å trene med, og rundt skader, da jeg hadde prolaps i rygg, og min samboer har slitasjeskader som tidligere turner.
  Dette hjalp meg mye i å opprettholde kjernetrening, som igjen gjorde at jeg kunne være aktiv i arbeidsmarkedet etter lang tids sykemelding som følge av skaden.
  I dag er jeg tilbake i jobb.
  Hun har en god og folkelig måte å forklare både øvelsene som skal gjøres, og hvorfor de skal gjøres på gitt måte.
  Jeg vil anbefale Anne Carlsen til enhver privatperson som ønsker å komme i bedre form.

  Tidligere PT-kunde

 • Friskere Hverdag AS

  Traff Anne Carlsen da jeg skulle begynne og trene styrke.
  Jeg har vært en del hos ulike kiropraktikere/fysioterapeuter og naprapater, så jeg forstod at hun visste hva hun snakket om.
  Jeg ble veldig motivert fra første stund. Fant også ut at Anne er en tålmodig person, men hun er bestemt og vet hva hun holder på med.
  Vi hadde også samtaler i forhold til kosthold, hun hjalp meg veldig på det området.
  Det er ofte en holdningsendring som må til for at mennesker skal kunne se og forstå at det en driver med er helt feil i forhold til kosthold og trening. Jeg selv vet hva et sunt kosthold innebærer, men det er ikke like enkelt å endre vanene sine. Anne var veldig flink til å komme med gode råd, og hun pushet meg til å ta tak i egne problemområder innenfor kosten. For første gang på mange år endret jeg kosten totalt.
  Jeg har anbefalt, og vil fortsatt anbefale, Anne Carlsen. Hun er dyktig, utadvendt, bestemt, engasjert og ikke minst et medmenneske som det er verdt og samarbeide med.

  Tidligere PT-kunde

 • Friskere Hverdag AS

  Anne ser hele mennesket
  Hun er utrolig flink til å få det negative til å bli positivt. Hun er flink og dyktig, alltid nøye på at øvelser gjøres med rett fokus.
  Hun lært meg at smerte ikke er farlig.
  Anne er flink til å lytte og gi gode råd.
  Jeg anbefaler på det varmeste alle som har fibromyalgi til å kontakte Anne.
  Hun har gitt meg gode tips om kosthold og livsstil, som har gjort hverdagen min bedre.

  Tidligere PT-kunde

 • Friskere Hverdag AS

  Da jeg kontaktet Anne var jeg blitt 63 år og i dårlig form, hadde slitt i over 30 år med muskel- og skjelettplager. Smertebildet var begynt å bli vanskelig å leve med.
  På kurset til Anne og Friskere Hverdag fikk jeg oppdatert kunnskap om nervesystemet og smerte. Hva som forverrer smerter, og muligheter for å redusere smertene.
  Opplevde etterhvert at mitt vern av ryggen kanskje var svært overdrevent, og kan ha vært den største bidragsyteren til vedvarende smerter og dårlig holdning.
  Jeg har begynt å ta tilbake kontrollen over egen kropp. Jeg er ikke smertefri. Men jeg lever bedre, og med mindre smerter, enn tidligere. Dette har ikke kommet gratis, men krevd egeninnsats.
  Jeg er blitt mye sterkere i hele kroppen. Nå går jeg turer i skog og mark uten staver.
  Har fått kommentarer fra behandler, og venner, om at jeg beveger meg så mye ledigere nu. Er blitt så mye sterkere i muskulaturen. ”

  Tidligere kursdeltaker & PT-kunde

 • Friskere Hverdag AS

  Hadde min første pt time med Anne da jeg skulle starte opp med trening etter å ha vært plaget med ryggen over lang tid.
  Anne er veldig flink til å tilrettelegge øvelser som er skånsom for ryggen min, og fokuserer mye på å lære meg rett teknikk.
  Hun er kjempe gøy å trene med! Det er fordi hun bestandig er i godt humør, flink til å motivere meg, og hun pusher meg mye mer enn jeg klarer selv.

  Tidligere PT-kunde

 • Friskere Hverdag AS

  Er fremdeles i arbeid takket være Anne! Hun burde vært på blåresept! Etter 5 år med daglige smerter, verk og betennelser, konsentrasjonsproblemer, medisiner som ikke virket, hadde jeg endt opp med en kropp som ikke ville mer. Klarte ikke en gang å bære min egen håndveske. Dette gjorde arbeidsdagene mine veldig utfordrende.
  Da jeg var på det dårligste leste jeg et innlegg i Bodø Nu om Anne og Friskere Hverdag med smertemestring, fysisk og mental trening. Kurset vakte min interesse og et håp om at dette kunne bli en vei å gå for å bli frisk og smertefri igjen. Med hjelp fra Anne er jeg nesten helt på plass igjen.
  I dag bærer jeg min egen håndveske, i tillegg har jeg nå personlig rekord i markløft på 60 kg. Uten kunnskapen Anne har gitt meg hadde min hverdag sett ganske annerledes ut.

  Tidligere kursdeltaker

 • Friskere Hverdag AS

  Anne Carlsens bidrag har gitt meg et nytt liv. Jeg vil på det sterkeste anbefale henne.
  Etter mange år med muskel- og skjelettplager var hverdagen min preget av mye smerter. Jeg klarte ikke å gjennomføre vanlige aktiviteter som husarbeid og korte turer, det ble mye sofaliv og lite innhold i hverdagen. I tillegg hadde kompliserte brudd i begge albueleddene mine for noen år tilbake gjort at begge armene mine stivnet i 35 graders vinkel. Beskjeden fra leger og terapeuter var at dette var så bra som jeg kunne bli. I dag har jeg fått tilbake fullt leddutslag i begge armene og bruker dem helt normalt, dette takket være hjelpen jeg har fått av Anne. Hun har gitt meg ny kunnskap om hvordan jeg kan tåle større treningsdoser og hvordan leve med smerter i hverdagen med minst mulig smertestillende medisin.
  Annes metodikk bygger på stor kompetanse og kunnskap om individuell trening for å oppnå en bedre hverdag både mentalt og fysisk. Hun har vært tålmodig, oppmuntrende og ikke minst bidratt til at jeg har kunnet øke treningsdosene og gjennom det fått tilbake en aktiv hverdag.

  Tidligere kursdeltaker

 • Friskere Hverdag AS

  Jeg var på leit etter en bedre måte å takle smerter i hverdagen på enn å bare spise medisiner.
  Annes Friskere Hverdag åpnet øyene mine og har fått meg til å tenke på en helt annen måte i forhold til smerter. Anne forklarer “hva er smerte”, og hele dens betydning. Det å redusere smerten med å øve seg på å gjøre en del ting annerledes enn jeg har gjort, både når det gjelder trening og kosthold, hvem har man har rundt seg som gir/stjeler energi, er gode nøkler for en bedre hverdag. Forståelsen har gitt meg en ny trygghet og ny kunnskap som er til stor hjelp i hverdagen.
  Tenk at ti timer med Anne, der vi har både teori og trening, kan snu helt på hverdagen.
  Det at Anne selv har levd i smertehelvetet gjør at hun har en mye bedre forståelse for hva hun snakker om, enn noen andre jeg har møtt. Anbefaler Anne og Friskere hverdag på det varmeste.

  Tidligere kursdeltaker

Friskere Hverdag AS
Ella Sande - Tidl- Kursdeltaker

“Når vi opplever smerter er det lett å bli motløs. Ved å gå dette kurset får vi en mulighet til å restarte, vi får lære en ny tilnærming til hva smerte er og vi får verktøy for møte smertene slik at vi på sikt får styrket kroppen og blir bedre rustet totalt.”

Tidl- Kursdeltaker


Vil "Mental & Fysisk Trening for Fibro & Kroniske Smerter" hjelpe deg?

Book en gratis infosamtale med meg så finner vi ut om nettkurset og hjelpen min passer for deg. Kurset har 3 fokusområder, som er Smertekunnskap, Mental Trening & Fysisk Trening. Alle 3 like viktig for å ta kontroll over negative responser fra hode og kropp, og for å styrke begge deler for å tåle mer belastning over tid med mindre smerter. Ser fram til å høre fra deg :)

Book gratis infosamtale

Friskere Hverdag AS © 2019-2024

nettkurs@friskerehverdag.com - Personvern

Insta logofb logo