Gratis Videokurs

LÆR HVA SOM HJELPER MOT KRONISKE SMERTER & UTMATTELSE

Kroniske smerter - det kan du gjøre noe med

I videoen lærer du om de 6 stegene som vil kunne hjelpe deg å ta kontroll over kroniske smerter og utmattelse, og det er:

Bevissthet & Kunnskap / Smerteforståelse / Hjernen & Nervesystemet / Hormoner / Mental Trening Fysisk Trening

Ved å bruke disse stegene har jeg selv klart å komme tilbake til arbeidslivet etter å først ha blitt 100 % ufør på grunn av smerter og utmattelse.

Siden 2016 har jeg brukt denne kunnskapen til å hjelpe andre med smerter og utmattelse til en bedre hverdag. Og nå har jeg laget en kursvideo hvor DU kan lære mer om disse 6 stegene og hva de kan gjøre for deg.

Anne Carlsen - Friskere Hverdag AS

Mental Trener/Smertemestringscoach/Personlig Trener


Se videoen nå og start din reise mot bedre dager.  

Det er enklere enn du tror!

 • Friskere Hverdag AS

  “Utrolig kunnskapsrik, motiverende og flink mentor. Jeg synes kurset har vært veldig bra!
  Utrolig motiverende å høre Anne dele av sin kunnskap og erfaring.”

  Maya Dr

  Tidligere kursdeltaker

 • Friskere Hverdag AS

  “Dette kurset funker! Jeg er en av de som fungerer igjen i arbeidslivet takket være Anne og Friskere Hverdag.”

  Elin Bilde til ref på salgssiden simplero 5

  Tidligere kursdeltaker

 • Friskere Hverdag AS

  “Anbefaler Anne og Friskere Hverdag på det varmeste. Hun er utrolig dyktig og kan det hun holder på med. Hun gir av seg selv, er hjertevarm og har lært meg verktøyene som hjelper meg mestre hverdagen med fibro, smerter og utmattelse.”

  Bilde til ref på salgssiden simplero 2

  Tidligere kursdeltaker

 • Friskere Hverdag AS

  “Jeg ønsker at alle med kroniske smerter kunne blitt kjent med dette kurset! Når vi opplever smerter vil vi naturligvis prøve å bli kvitt disse så fort som mulig. Ingen liker ubehag eller vondter. Vi spiser tabletter og sjekker med legen. Men hva skjer når helsevesenet sier at dette er det vi kan tilby med tanke på medisinering og behandling, og vi fortsatt har smerter og tunge dager? Vi blir igjen alene med smertene og utmattelsen og må gjøre som best vi kan for å klare oss gjennom hverdagen. Det er lett å bli motløs. Ved å gå gjennom kurset "Friskere hverdag" får vi en mulighet til å restarte, vi får lære en ny tilnærming til hva smerte er, og får verktøy for møte smerte. Ved å prøve ut verktøyene under veiledning klarer vi å bygge oss selv opp igjen til en bedre hverdag med mindre smerte. Vi får muligheter for å finne aktiviteter ut fra vår mestringsnivå slik at vi på sikt får styrket kroppen og blir bedre rustet totalt. ”

  Ella Sande nærbilde hvit bakgrunn

  Tidligere Kursdeltaker

 • Friskere Hverdag AS

  “Fra hverdager som besto av smerter, utmattelse og dårlig livskvalitet på grunn av dette, nyter jeg i dag en aktiv hverdag hvor jeg har kontroll over både smertene og utmattelsen, noe som har gitt meg livskvaliteten tilbake. Dette er takket være Anne og Friskere Hverdag. Kan anbefaler Anne og Friskere Hverdag til alle som sliter med kroniske smerter og utmattelse.”

  Portrett til nettside Lise Knudsen

  Tidligere kursdeltaker